Сватбеният ден на семейство Бойчеви

Вижте трейлър!

 Истинската любов не признава граници – дори и ако става дума за хиляди километри.

                   Родени в един град, тръгнали в различни посоки, но съдбата се намесва и двете пътеки се сливат в една. Звучи като приказка и почти е – всяка любов е вълшебна, но любовта на Бойчо и Живка наистина може да се нарече съвременна приказка. 

Докато поддържат огъня в сърцата си, двамата имат и куп задължения и отговорности, с които трябва да се справят. Бих описала Бойчо и Живка като двама войни – целеустремени, готови да правят жертви, за да постигнат мечтите си, а те са големи, повярвайте ми и най-важното – пазят си гърба. Лоялността и това да си готов да скочиш в битка (образно казано), за да зашитиш любимия си човек са качества, които все по-рядко се срещат, но щом присъстват при това и в двете половинки на една двойка, те са обречени на щастие. 

А сега за самия сватбен ден! 

             И Бойчо и Живка са перфекционисти и бяха работили дълго върху това всеки детайл в този сватбен ден да бъде изпипан, а преживяването да бъде незабравимо не само за тях двамата, но и за всичките им гости. Бяха гледали видеа на приятели и знаеха какво им харесва и какво не по отношение на видео заснемането. А най-хубавото беше, че мислехме в една посока.
Оставихме интервютата и заснемането на кратка видео сесия за след сватбата, когато емоциите ще са по-малко и мислите ще текат по-лесно. Оказа се много добро решение! В интервютата си двамата бяха спокойни, спомняха си забавни моменти, които са преживели заедно и направиха красиви обещания към вече законната си половинка.
Скъпо семейство Бойчеви, благодарим ви, че отворихте не само дома, но умовете и сърцата си за нашите камери! Притежавате всичко, което може да ви отведе до подобно празненство през 2071 година!
За нас беше удоволствие да уловим влюбените ви погледи и твърдите ви обещания един към друг. Бъдете щастливи!