Сватбеният ден на Роси и Жоро

вижте трейлър

Всяка сватба е различна.

Сватбата на Роси и Жоро беше пример за това как любовта от приказките, за която си мечтаем, която гледаме екранизирана в толкова романтични филми, може да оцелее в жестокото време, в което живеем.
А то е точно такова! Учат ни да поставяме себе си на първо място, да пресмятаме непрекъснато дали това, което получаваме е равно на това, което даваме. Учат ни също, че ако имаме проблем, можем да вдигнем телефона и човек без лице от другия край на света ще го разреши. Ако пък не успее, приключваме с дадения продукт и получаваме нов. А най-лошото е, че пренасяме тази нагласа и към хората, с които се обграждаме.

Та в този жесток век, двама души са намерили любовта още в училище, съхранили са я във времето, в което самите те са се развивали и променяли, опазили са я в годините, когато са били разделени от хиляди километри, а когато решиха да заявят пред всички, че ще продължават така завинаги, го направиха с лекота и усмивка.

Жоро (младоженецът) беше притеснен, че е център на вниманието и търсеше окуражителния поглед на Роси.

Тя пък (булката) беше като картина на спокойната увереност, дори когато нещата не се развиваха според плана, както често се случва на такива събития. Тя беше решена този ден да е специален и да запомни най-красивите мигове, всичко друго беше без значение. 

Скъпи Роси и Жоро, благодарим ви, че ни показахте едно забравено лице на любовта. Сигурни сме, че и на златната ви сватба ще се обичате все толкова много и все така ще търсите подкрепа в очите на другия и ще я намирате. За нас беше чест да пресъздадем сватбения ви ден във филм!